Kolvy® Babyfoon met Camera en App – Intelligente Baby Monitor – Slimme Beveiligingscamera – NIEUW – WiFi – 3MP Super HD 1536p – Sterke Encryptie – Nachtzicht – Professioneel

49.95

Klik hier om verder te gaan

Artikelnummer: 7042200587741913

Beschrijving

Wil jij je pasgeboren baby of kindje op elk moment in de gaten kunnen houden voor je eigen gemoedsrust? Dan is onze vernieuwde babyfoon echt iets voor jou. Een camera met de hoogste resolutie op de markt zorgt ervoor dat jij alles haarscherp kan volgen. Daarnaast verbind je de babyfoon van Kolvy eenvoudig en super veilig met de Tuya Smart app. Zo kan je waar en wanneer je zelf wil een kijkje nemen wat er bij de camera allemaal gebeurt.
Jouw voordelen
De hoogste resolutie voor haarscherp beeld, namelijk 3MP (2048×1536)
Bediening via app (WiFi), zodat jij altijd en overal op de hoogte bent
Sterkste encryptie zorgt voor de waarborging van de privacy van jou en jouw kind
Geluids- en bewegingsdetectie met automatisch volgen, zodat je elke beweging kan volgen
Tweerichtingsaudio waardoor direct communiceren geen enkel probleem is
Intelligente push-notificaties op jouw mobiele telefoon
360° roteerbaar & 80° kantelbaar voor optimaal zicht
Video’s bewaren op cloud of SD-kaart (tot wel 128GB)
Ultra scherp nachtzicht door de ingebouwde infrarood LEDs
Gebruiksvriendelijk & Groot bereik
Verbind de camera tot wel 6 apparaten
Waarom het kiezen van de juiste babyfoon zo belangrijk is
Een pasgeboren baby is natuurlijk enorm spannend. Maak je leven als ouder dus zo fijn en gemakkelijk mogelijk. Over het algemeen maken baby’s en peuters geluidjes en bewegingen wanneer ze in hun bedje liggen. Als ouder kan je je enorm druk maken of alles wel goed gaat met jouw kindje. Met de juiste babyfoon hoef je niet bij elke kleine beweging of geluid fysiek naast het bedje van jouw kindje te staan om te kijken of alles goed gaat. Het bezitten van een babyfoon is dus fijn voor je eigen gemoedsrust. Zo kan je goed in de gaten houden wat er allemaal gebeurt in de kamer en het babybedje zonder onnodige energie te verspillen. En geloof mij, veel energie gaat onnodig verloren in de komende tijd. Jij bent dus op zoek naar de allerbeste babyfoon die jouw gemoedsrust optimaal kan bevorderen en jouw energie efficiënt kan behouden. Maak dan kennis met de nieuwste babyfoon van Kolvy.
De vernieuwde babyfoon van Kolvy
Het ge-upgrade model van Kolvy is geoptimaliseerd in alle opzichten. De slimme babyfoon beschikt over de hoogste resolutie, namelijk 3MP (2048×1536). Zodoende kun je alles haarscherp in de gaten houden. Maak van jouw mobiele telefoon een kwaliteits babyfoon door de babyfoon te verbinden via de Tuya Smart app. Op elk moment van de dag, waar ook ter wereld kun je een kijkje nemen wat er allemaal gebeurt bij de camera. Privacy en het waarborgen ervan is enorm belangrijk. Onze nummer 1 prioriteit is het waarborgen van de privacy van jou en jouw kind. Om die reden beschikt de babyfoon van Kolvy over de sterkste encryptie. De beelden worden super veilig bewaard via jouw persoonlijke account. Zo loop je geen risico i.v.m. hackers.
Tuya Smart app
Verbind onze babyfoon zeer eenvoudig met jouw mobiele telefoon via de Tuya Smart app. De Tuya Smart app staat wereldwijd bekend over de veiligste app om slimme apparaten te verbinden met jouw mobiele telefoon. De app is gratis beschikbaar voor Android en Apple apparaten. De app verstuurt intelligente push-notificaties, zodat je direct meldingen krijgt wanneer jouw kindje huilt, beweegt, praat, etc. Daarnaast kan je de babyfoon via de app ook zelf besturen en bedienen. Zo kan je eenvoudig de juiste en gewenste stand instellen.
Tweerichtingsaudio
Via de Tuya Smart app is het mogelijk om contact te leggen met bijvoorbeeld jouw kindje of jouw huisdier. Via een ingebouwde speaker en microfoon is het mogelijk om te praten en contact te leggen. Als ouder kan je praten via de app op de mobiele telefoon en jouw kindje antwoordt via de babyfoon. Zo kan je eenvoudig je stem laten horen aan jouw kindje.
Geluids- en bewegingsdetectie
Onze babyfoon detecteert (abnormale) geluiden en bewegingen. Zo krijg je direct via jouw mobiele telefoon (push-notificaties) te weten wat er aan de hand is met jouw kindje. Kunstmatige intelligentie detecteert alleen de bewegingen van mensen. Verder beschikt de babyfoon van Kolvy over de ‘automatisch volgen’ functie. Wanneer jouw kindje van de camera wegkruipt, zal onze babyfoon het kindje volgen. Zo krijg je optimaal zicht op jouw kindje en de kamer.
Sterkste encryptie
Zoals eerder benoemd is het waarborgen van jouw privacy en die van jouw kindje onze nummer 1 prioriteit. Om die reden bieden wij deze veilige babyfoon aan die werkt via de Tuya Smart app. Deze Tuya Smart app is optimaal beveiligd. Bij het aanmaken van jouw Tuya Smart account kun je zelf een sterk wachtwoord creëren. Tip: zorg dat jouw WiFi netwerk goed beveiligd is met een sterk wachtwoord. Zo zorgen wij er samen voor dat niemand de babyfoon kan hacken.
Ultra scherp nachtzicht
Het is belangrijk om jouw kindje ‘s nachts goed in de gaten te houden. Onze babyfoon heeft een ultra scherp nachtzicht door de ingebouwde infrarood LEDs. Elke beweging is dus ook ‘s nachts haarscherp te volgen. De ‘automatisch volgen’ en de ‘bewegingsdetectie’ functies werken ook ‘s nachts. Zodoende is onze camera niet alleen perfect geschikt als babyfoon maar ook als beveiligingscamera.
360° roteerbaar & 80° kantelbaar
De babyfoon is volledig roteerbaar en 80° kantelbaar, waardoor je een optimaal zicht creëert. Verder is het bereik van de babyfoon enorm. Zo kun je waar ook ter wereld jouw kindje in de gaten houden.
Video’s bewaren op cloud of SD-kaart
Onze babyfoon bevat een opening voor een SD-kaart (tot wel 128GB). Zo heb je voldoende opslag om video’s te bewaren!
100% tevredenheidsgarantie
Op de babyfoon van Kolvy zit 12 maanden fabrieksgarantie. Wij waarborgen kwaliteit enorm en staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Mocht je ergens problemen mee ondervinden of je bent ontevreden met het product. Dan helpen wij jou graag verder. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en streven naar het maximale!
Inhoud verpakking
1x Babyfoon
1x USB kabel + adapter
1x Handleiding
1x Ophanghaakje (voor muur- en wandmontage)
3x Schroef + plug
Let op: onze babyfoon werkt alleen op 2.4GHz WiFi routers. Bekijk dus goed of jouw WiFi router geschikt is!
Let op: onze babyfoon is niet draadloos.
Bestel nu en houd direct jouw kindje in de gaten!

Extra informatie

Kleur

Wit

Leverancier

bol.com: Baby, mother and child

Merk

Kolvy

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kolvy® Babyfoon met Camera en App – Intelligente Baby Monitor – Slimme Beveiligingscamera – NIEUW – WiFi – 3MP Super HD 1536p – Sterke Encryptie – Nachtzicht – Professioneel” te beoordelen