PerfectGear Babyfoon Met Camera – Babyfoon Met Camera En App – Camera In Huis – 64GB

99.95

Klik hier om verder te gaan

Artikelnummer: 7042201182291388

Beschrijving

Ben jij opzoek naar een babyfoon die beschikt over een camera en een app? Dan is deze babyfoon met camera en app de perfecte oplossing voor jou!
Plus en minpunten
+ Overal ter wereld je baby kunnen zien
+ Tegelijk praten
+ Muur of plafondmontage
+ Huil en bewegingsdetectie
+ Met app
+ 360º
+ Wordt geleverd met 64GB micro sd kaart
– Niet geschikt voor buiten
Product specificaties
– Afmetingen: 11.8 x 7.8 x 7.8 cm
– Hoek lens: 110º
– Resolutie: 1080P
– Werktemperatuur: -10ºC tot 50ºC
– Type apparaat: Android 4.4 of hoger, IOS 9.0 of hoger
– Naam app: Mi home
– Capaciteit sd kaart: 64GB (max 128GB)
Overal ter wereld jouw baby kunnen zien
Met deze speciale babyfoon met camera functie kan jij op elk moment overal ter wereld je baby zien. Door middel van de app Mi home op de telefoon kan je de camera koppelen met je telefoon en zo jouw baby bekijken. Ook kan je de camera 360º draaien met je telefoon waardoor je elke hoek van de kamer kunt zien. Zo kan je snel en makkelijk zien of alles goed gaat terwijl jouw kindje lekker ligt te slapen.
Tegelijk praten
Met deze babyfoon kan je tegen je baby praten en hoor je tegelijk het geluid van de baby op je telefoon. Het is dus eigenlijk een soort van normaal telefoongesprek terwijl je beeld hebt van wat er gebeurd bij het kindje. Zo kan je dus communiceren met elkaar.
Huil en bewegingsdetectie
Deze camera heeft een huil- en bewegingsdetectie. Zodra er enige vorm van vreemde beweging in de kamer wordt waargenomen of het geluid van een huilende baby, dan krijg je een notificatie op je telefoon. Je kan dan meteen de app openen en kijken of het goed gaat met de baby.
Wordt geleverd met 64GB micro sd kaart
In de verpakking zit een 64GB sd kaart, met deze kaart kun je beelden opslaan, terugkijken of downloaden. Je kan dus van de afgelopen 8 tot 12 dagen beelden terugkijken, dit zal de camera dan automatisch opslaan. Als de beelden niet door jou opgeslagen worden zullen ze uiteindelijk vanzelf weer van de camera verwijderd worden. Als je de beelden wel opslaat zul je deze altijd en overal terug kunnen kijken.
Ruime ervaring
Wij werken al geruime tijd in babyfoon branche en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede babyfoon met camera moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de babyfoon met camera en app.
Inhoud van uw bestelling
– 1x Babyfoon met camera en app
– 1x Montageset (muur en plafond)
– 1x 64GB sd kaart
– 1x Kabel
– 1x Adapter
– 1x Handleiding
Wil jij overal snel en gemakkelijk je baby kunnen bekijken en een veilige slaapplek creëren? Twijfel dan niet en haal nu de babyfoon met camera en app in huis!

Extra informatie

Kleur

Wit

Leverancier

bol.com: Baby, mother and child

Merk

Merkloos / Sans marque

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PerfectGear Babyfoon Met Camera – Babyfoon Met Camera En App – Camera In Huis – 64GB” te beoordelen