Babyfoon met Camera – 3.2 Inch Video Babyfoon – Babyfoon met Kleurenmonitor – Witte Babyfoon – Babyfoon met Camera – Babyfoon met Camera en App

84.95

Klik hier om verder te gaan

Artikelnummer: 7042201778096179

Beschrijving

Introductie van de Babyfoon met Cameraatje – 3.2 Inch Video Babyfoon, de perfecte oplossing voor het in de gaten houden van je kleintje. Met zijn hoogwaardige camera en 3,2 inch kleurenmonitor kunt u met deze babyfoon uw baby op afstand zien en horen. Het apparaat heeft een witte afwerking, waardoor het een elegante toevoeging is aan elke kinderkamer.
Deze babyfoon met camera is ontworpen om u als ouder de nodige gemoedsrust te bieden. Met de camera kunt u uw baby in real-time in de gaten houden, terwijl u met de audiofunctie alle geluiden van uw baby kunt horen. Bovendien heeft deze babyfoon een ingebouwde nachtzichtfunctie, zodat u uw baby zelfs bij weinig licht nog kunt zien.
De Babyfoon met Camera is ook uitgerust met een gebruiksvriendelijke app waarmee u de videostream van uw baby kunt bekijken op uw smartphone of tablet. Deze functie is perfect voor drukke ouders die altijd onderweg zijn en hun baby op afstand willen controleren.
Of je nu een nieuwe ouder bent of een ervaren ouder, de Babyfoon met Camera – 3.2 Inch Video Babyfoon is een essentiële toevoeging aan je babyspullen collectie. Met zijn hoogwaardige camera, audiofunctie, nachtzicht en app-mogelijkheden kunt u er zeker van zijn dat uw baby veilig en gezond is, ongeacht waar u zich in het huis bevindt.

Extra informatie

Kleur

Wit

Leverancier

bol.com: Baby, mother and child

Merk

Merkloos / Sans marque

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Babyfoon met Camera – 3.2 Inch Video Babyfoon – Babyfoon met Kleurenmonitor – Witte Babyfoon – Babyfoon met Camera – Babyfoon met Camera en App” te beoordelen